پرش به محتوای اصلی

شاهراه ارتباطات کشور برای رفاه مردم است نه نفوذ دشمن!

کد خبر 55796
95

معاون وزیر ارتباطات به اظهارات دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه واکنش نشان داد و گفت: اتوبان و شاهراه ارتباطات کشور برای نفوذ کشیده نشده، برای رفاه زندگی مردم و توسعه شبکه ملی اطلاعات کشور کشیده شده است.

به گزارش ایسنا، در صفحه اینستاگرام منتسب به محمد جواد آذری جهرمی –  مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت – با انتشار تصویری از عبدالصمد خرم آبادی، نوشته شده است: اتوبان و شاهراه ارتباطات کشور برای نفوذ کشیده نشده، برای رفاه زندگی مردم و توسعه شبکه ملی اطلاعات کشور کشیده شده. اگر هدفی هم در نفوذ بوده، نفوذ کلام حق اسلام در دنیاست. برادر خوبم؛ اشکال از جایی دیگری است.

همچنین در ادامه در پی نوشتی آمده است: چرا رسانه استعمار پیر این خبر را زود تیتر کرد؟ معمار اختلاف چه چیزی را در سر می‌پروراند.

عبدالصمد خرم‌آبادی امروز شنبه با بیان اینکه برخی کانال‌های تلگرامی مجرمانه بیش از ۴۰ مرتبه برای وزارت ارتباطات ارسال شده است، گفت: تاکنون هر فازی از شبکه ملی اطلاعات افتتاح شده عملا نفوذ شبکه‌های اجتماعی بیگانه گسترده‌تر شده است. در واقع وزارت ارتباطات برای بیگانگان در فضای مجازی اتوبان‌کشی کرده است. دلیل این مدعا این است که در حال حاضر بیش از دو سوم پهنای باند فضای مجازی کشور در اشغال بیگانگان است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.