پرش به محتوای اصلی

شاسی‌بلند ایرانی – آمریکایی با امکانات جدید

کد خبر 1093753
شاسی‌بلند ایرانی - آمریکایی

رضوانی، خودروساز ایرانی-آمریکایی امکان سفارش اتاق لوکس را به گران‌ترین شاسی‌بلندش اضافه کرد. خریداران مدل «ونجنس» (Vengeance) می‌توانند این اتاق جدید را با پرداخت ۱۲۵ هزار دلار سفارش دهند.

ونجنس دو سال پیش به بازار عرضه شد. این ماشین با موتور و شاسی کادیلاک اسکالید (Escalade) ساخته شده، اما بدنه‌اش با الهام از بازی‌های ویدیویی طراحی شده و شبیه به ماشین‌های زرهی است.

شاسی‌بلند ایرانی - آمریکایی

اتاق مدل‌هایی که تاکنون ساخته می‌شد تقریبا بدون تغییر به کادیلاک اسکالید شبیه بود. اما حالا مشتریان رضوانی امکان سفارش اتاقی را دارند که صندلی‌های لوکس، بار، تلویزیون و تبلت دارد. سقفی که لامپ‌های ال‌ئی‌دی شبیه به آسمان شب دارد هم از امکانات دیگر این اتاق لوکس است.

قیمت پایه ونجنس ۲۸۵ هزار دلار است. قدرت موتور ارزان‌ترین مدل ۴۲۰ اسب بخار است. موتورهای قوی‌تری هم می‌توان برای ماشین سفارش داد که قوی‌ترین موتور ۸۱۰ اسب بخار قدرت دارد.

ونجنس را می‌توان به صورت ضد‌گلوله هم سفارش داد. به مدل ضدگلوله این شاسی‌بلند امکاناتی از جمله سیستم پخش دود برای محدود کردن دید ماشین‌های پشت‌سر، لاستیک‌های نظامی، دوربین حرارتی، دستگاه تشخیص بمب، نورافکن، دستگاه پخش گاز فلفل و جلیقه ضدگلوله اضافه می‌شود.

شاسی‌بلند ایرانی - آمریکایی

قیمت ونجنس با اضافه کردن همه امکانات سفارشی به حدود ۸۰۰ هزار دلار می‌رسد.

رضوانی موتورز در سال ۲۰۱۳ توسط فریس رضوانی در ایالت کالیفرنیا تاسیس شد. این شرکت کارش را با ساخت یک ماشین اسپرت آغاز کرد و در حال حاضر سه شاسی‌بلند و یک مدل اسپرت در محصولاتش دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.