پرش به محتوای اصلی

سید حسن نصرالله تحریم‎های آمریکا علیه ظریف را محکوم کرد: من و برادرانم همبستگی خود را با شما اعلام می‌کنیم

کد خبر 591622
51

«سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان در پیامی به «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران، تحریم‌های آمریکا علیه او را محکوم کرد.

به گزارش شبکه خبری المنار، نصرالله خطاب به ظریف گفت که «من و برادرانم همبستگی خود را با شما اعلام و تحریم‌های آمریکا در روز 14 آگوست را می‌کنیم».

سید حسن نصرالله گفت که «جان بولتون (مشاور امنیت ملی کاخ سفید) که نظام جمهوری اسلامی را تهدید می‌کند، در طول حیاتش نتوانسته در هیچ زمینه‌ای به پیروزی برسد.

دبیرکل حزب الله لبنان خاطرنشان کرد که «آمریکا در سال 2006 در برابر مقاومت لبنان شکست خورد، پس چگونه می‌تواند در برابر کشور قوی و رهبر بزرگ آن قرار بگیرد».

وی خطاب به ظریف گفت که «شما صدای رسا در همه محافل بین‌المللی و سخنگوی حق در برابر طاغوت‌های جهان هستید».

دبیرکل حزب‌الله لبنان تاکید کرد که «می‌خواستند شما را تحریم کنند، اما اکنون حضور شما قوی‌تر و موثر‌تر شده است».

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.