پرش به محتوای اصلی

سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز به آتش کشیده شدند

کد خبر 1238456
نفتکش (2) (1)

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از هدف قرار گرفتن دو نفتکش در تنگه هرمز و انهدام یک فروند پهپاد آمریکایی MQ-9 خبر داد.

به گزارش تسنیم، روابط عمومی سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد نیروهای پدافند هوایی این نهاد، شامگاه دوشنبه یک فروند پهپاد MQ-9 آمریکا را در منطقه تنگه هرمز شناسایی کرده و هدف قرار داده‌اند که به گفته سپاه، این پهپاد منهدم شده است.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است که دو نفتکش متخلف در پی انفجار مین‌های کاشته‌شده در مسیر غیرقانونی جنوب تنگه هرمز، دچار آتش‌سوزی شده و متوقف شده‌اند.

نیروی دریایی سپاه همچنین درباره عبور از مسیر مین‌گذاری‌شده هشدار داده و اعلام کرده است که عبور از این مسیر غیرقانونی بوده و می‌تواند به خسارت جدی برای شناورها منجر شود.

در پایان این اطلاعیه، سپاه با هشدار به آمریکا و شرکت‌های نفتی، اعلام کرد در صورت تداوم آنچه «شیطنت‌های آمریکا» خوانده شده، اقدامات شدیدتری در انتظار متخلفان خواهد بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.