پرش به محتوای اصلی

سومین اسب اشکانی کشف شد

کد خبر 102939
79

رئیس هیئت باستان‌شناسی با اشاره به این نکته که یکی از سنت‌های تدفین در دوره اشکانی دفن اسب به همراه صاحبش بوده است، گفت: در این شیوه اسب را خفه کرده و در کنار جسد صاحب آن قرار می‌دادند.

به‌گزارش  تسنیم، عبدالمطلب شریفی – رئیس هیئت باستان‌شناسی هدف از انجام کاوش‌های باستان‌شناسی در محوطه و گورستان وستمین را کاوش در 12 دخمه باقی مانده از کاوش‌های سال 94 و تعیین عرصه و پیشنهاد حریم محوطه اعلام کرد.

این باستان‌شناس با مهم دانستن انجام گمانه‌زنی برای تعیین عرصه و پیشنهاد حریم محوطه 15 هکتاری وستمین افزود: «با گمانه‌زنی‌های صورت‌گرفته مشخص شد بیش از 250 دخمه در این مکان وجود دارد.»

وی با اشاره به باز شدن 9 دخمه از 12 دخمه تاکنون تصریح کرد: «شواهد و یافته‌های جالب توجه و منحصربه‌فردی در هر یک از این دخمه‌ها وجود دارد.»

شریفی با اشاره به این نکته که یکی از سنت‌های تدفین در دوره اشکانی دفن اسب به همراه صاحبش بوده است، گفت: «در این شیوه اسب را خفه کرده و در کنار جسد صاحب آن قرار می‌دادند.»

وی عنوان کرد: «در کاوش‌های پیشین در این محوطه دو تدفین اسب کشف شده بود و باستان‌شناسان در این فصل از کاوش نیز موفق به کشف سومین تدفین اسب در این منطقه شدند.»

فصل دوم کاوش‌های باستان‌شناسی در محوطه وستمین کیاسر مازندران با مجوز ریاست پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری در حال انجام است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.