پرش به محتوای اصلی

سوریه قدرتمندتر از گذشته از این بحران خارج می‌شود

کد خبر 116834
10

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: سوریه در سایه فداکاری ملت و اتحاد حول محور رهبران خود، قوی تر از گذشته از بحران خارج خواهد شد.

علاء الدین بروجردی چهارشنبه شب در حلب بر ایستادگی جمهوری اسلامی ایران درکنار سوریه در جنگ با تروریسم و حمایت از این کشور تا پیروزی نهایی و آزادسازی آخرین وجب از خاک آن از گروه های تروریستی تاکید کرد.

استاندار حلب نیز گفت: سوریه به برکت پایداری و فداکاری فرزندان خود و همبستگی ملت با ارتش و کمک های دوستان و هم پیمان ها در جنگ با تروریسم، هر روز پیروزی جدیدی را کسب می کند.
حسین دیاب پس از استقبال از بروجردی و هیات همراه، از اهمیت تاریخی، باستانی و اقتصادی حلب و آسیب های وارد شده به این شهر از سوی تروریست ها گزارشی ارائه کرد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و هیات همراه در سفر به حلب از برخی مکان های دینی و تاریخی مانند، مسجد اموی، زیارتگاه ‘مشهد الحسین’ و قلعه حلب بازدید کردند.

علاءالدین بروجردی روز چهارشنبه در دمشق با ‘ولید المعلم’ وزیر خارجه و ‘حموده یوسف الصباغ’ رئیس جدید مجلس سوریه دیدار و گفت و گو کرد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی سه شنبه شب در راس هیاتی پارلمانی وارد پایتخت سوریه شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.