پرش به محتوای اصلی

سه روز عزای عمومی در خوزستان اعلام شد

کد خبر 1181879
شفیعی

در پی درگذشت آیت‌الله سید علی شفیعی، سه روز عزای عمومی در سراسر استان خوزستان اعلام شد و روز سه‌شنبه، شهر اهواز به منظور فراهم‌سازی امکان حضور گسترده مردم در مراسم تشییع، تعطیل خواهد بود.

در بیانیه مشترک استاندار خوزستان، نماینده ولی‌فقیه در استان، زعیم حوزه‌های علمیه و نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، فقدان این عالم ربانی ضایعه‌ای بزرگ برای حوزه‌های علمیه، جامعه دینی و مردم مؤمن استان توصیف شد.

بیانیه یادآور شد که آیت‌الله شفیعی با علم، تقوا، تواضع و دغدغه‌مندی اجتماعی طی دهه‌ها نقشی مؤثر در هدایت فکری و اخلاقی جامعه ایفا کرد و پیوند عمیقی میان روحانیت و مردم برقرار ساخت. همچنین به نقش تربیتی خانواده ایشان و یاد فرزندان فرهنگی و دینی ایشان، از جمله سید مرتضی شفیعی و حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی، اشاره شده است.

مطابق این اعلام، یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه این هفته عزای عمومی در خوزستان برقرار است و امتحانات مدارس روز سه‌شنبه طبق برنامه برگزار خواهد شد. در پایان، امضاکنندگان بیانیه برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت کردند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.