پرش به محتوای اصلی

بدنبال شیوع کرونا در آمریکا

سندرز: ده‌ها میلیون آمریکایی در مرز گرسنگی هستند

کد خبر 702972
سندرز-ده‌ها-میلیون-آمریکایی-در-مرز-گرسنگی-هستند

«برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت و یکی از نامزد‌های حزب دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا بامداد پنجشنبه در پیامی توییتری نوشت: در این بحران اقتصادی فزاینده، ده‌ها میلیون آمریکایی در آستانه گرسنگی هستند. نمی‌توانیم اجازه دهیم چنین اتفاقی بیافتد.

سندرز با بیان این مطلب، از دولت فدرال آمریکا خواست که با اقدامی فوری دسترسی همه شهروندان ایالات متحده را به غذا در دوران شیوع ویروس کرونا تضمین کند.

سناتور آمریکایی در پیامی دیگر تاکید کرد: همه‌گیری کرونا هر روز راه‌هایی را که آمریکا از آن طریق فقرا و اقشار ضعیف را پشت سر می‌گذارد، پررنگ‌تر می‌کند. میلیون‌ها کارگر بدون حقوق مانده‌اند. نیمی از مردم ما چشمشان به حقوق هفتگی است و ۸۷ میلیون نفر یا بدون پوشش بیمه هستند یا بیمه ضعیفی دارند.

با تشدید شیوع ویروس کرونا در آمریکا بسیاری از کسب‌وکار‌ها و صنایع بزرگ و کوچک تعطیل شده‌اند و جمعیت انبوهی به بیکاران در این کشور افزوده شده که ضرورت اعطای بسته‌های مالی کمکی از سوی دولت مرکزی این کشور را دوچندان می‌کند.

«گلدمن ساکس» شرکت خدمات مالی و بانکداری آمریکایی این هفته در گزارشی پیش‌بینی کرد که در نتیجه تبعات اقتصادی کرونا، نرخ بیکاری در سه ماهه دوم سال جاری میلادی در آمریکا به ۱۵ درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش ایرنا،ساکس همچنین پیش‌بینی کرد که تولید ناخالص داخلی آمریکا در همین مدت ۳۴ درصد کاهش خواهد یافت. آمار اولیه‌ای که هفته گذشته منتشر شد نشان می‌دهد که ۳.۳ میلیون نفر در آمریکا بیکار شده‌اند که این امر چشم‌انداز اقتصادی این کشور را تیره‌تر کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.