پرش به محتوای اصلی

ایرج حریرچی: سفر با خودروی شخصی به ۴۰ شهر قرمز و نارنجی ممنوع است

کد خبر 793929
سفر-با-خودروی-شخصی-به-۴۰-شهر-قرمز-و-نارنجی-ممنوع-است

معاون‌کل وزارت بهداشت، با اشاره به محدودیت‌های کرونایی و رنگبندی شهرها، گفت: سفر با خودروی شخصی به ۴۰ شهر قرمز و نارنجی ممنوع است.

ایرج حریرچی، افزود: بر اساس اعلام کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، مسافرت به دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد در مجموع با ۹ شهر قرمز و ۱۱ استان با ۳۱ شهر نارنجی، ممنوع است.

وی با اعلام رنگ‌بندی کرونایی شهرهای کشور، گفت: از ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۰، ۲۹۵ شهر با رنگ زرد و ۱۱۳ شهر کم خطر مشخص شده‌اند.

معاون‌کل وزارت بهداشت با عنوان این مطلب که محدودیت‌های شبانه ۲۱ تا ۳ بامداد در همه شهرها اعمال می‌شود، افزود: اسکان در پارک‌ها، مدارس، استقرار چادرهای مسافرتی و مراکز غیر رسمی مانند منازل اجاره‌ای موقت ممنوع است.

به گزارش مهر، وی درباره ظرفیت وسایل نقلیه عمومی گفت: مسافرت با هواپیما با ۶۰ درصد ظرفیت، اتوبوس و قطار هم با ۵۰ درصد ظرفیت مجاز است.

حریرچی درباره مکان‌های مسافرتی افزود: ۵۰ درصد هتل‌ها و رستوران‌ها با رعایت فاصله گذاری اعلام شده قادر به فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه هیچ گاه مسافرت‌ها به صفر نمی‌رسد، گفت: سفر با خودرو شخصی ممنوع است، اما سفرهای ضروری با خودروها و وسایل نقلیه عمومی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی انجام می‌شود.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.