پرش به محتوای اصلی

سرانه هر دانش‌آموز در سال آینده چقدر شد؟

کد خبر 228635
10

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سرانه هر دانش‌آموز در سال ۹۷، ۲۷ هزار تومان تعیین شده است، گفت: در حال رفع مشکل پرداخت مطالبات فرهنگیان در خزانه دولت هستیم.

به گزارش فارس:علی الهیار ترکمن معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش در خصوص «وضعیت پرداخت سرانه به مدارس»، اظهار داشت: در سرانه مدارس عدد مورد نیاز ما با عدد ابلاغیه متفاوت است؛ حساب کردیم به ازای هر دانش‌آموز اگر ۶۵ هزار تومان سرانه تأمین شود و بتوانیم ابلاغ کنیم، مدارس می‌توانند خودشان را اداره کنند.

وی ادامه داد: عددی که در حال حاضر در خصوص سرانه مدارس به آموزش و پرورش داده می‌شود ۱۷ هزار تومان است و در سال ۹۷ این عدد به ۲۷ هزار تومان رسیده است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: البته با مصوبه معافیت مدارس از پرداختی قبوض آب، برق و گاز، حدود ۴۰۰ میلیارد تومان از این محل صرفه جویی می‌شود و می‌توانیم این مبلغ را به هزینه‌های تأمین و نگهداری مدارس اختصاص دهیم.

الهیار ترکمن در خصوص «پرداخت حق‌الزحمه امتحانات و پاداش پایان خدمت فرهنگیان»، گفت: همه این موارد در خزانه است و به دلیل مشکل تنخواه، پرداخت نشده است و در حال رفع این مشکل هستیم. اگر این مشکل حل شود و تخصیص پیدا کند، ظرف سه روز پرداخت می‌کنیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.