پرش به محتوای اصلی

«ساینوشور» پروژه‌های فاینانس چین در ایران را بیمه می کند

کد خبر 11880
93

معاون اجرایی موسسه دولتی بیمه صادراتی کشور چین و معاون ارزی بانک مرکزی، یادداشت تفاهم همکاری امضاء کردند.روابط عمومی بانک مرکزی، در این جلسه که با حضور غلامعلی کامیاب معاون ارزی بانک مرکزی و آقای ویمین ژا، معاون اجرایی موسسه دولتی بیمه صادراتی کشور چین (ساینوشور) و هیئت همراه برگزار شد، یادداشت تفاهمی میان بانک مرکزی و موسسه یاد شده به امضاء رسید.
بر اساس این یادداشت تفاهم، موسسه ساینوشور، بیمه‌ صادراتی لازم برای ارائه تسهیلات تأمین مالی به پروژه‌های عمرانی و تولیدی که در ایران اجرا خواهند شد را مطابق قراردادهای منعقده آتی صادر می کند. بر این اساس، نهادها و شرکت‌های دولتی و خصوصی که قصد تأمین مالی پروژه‌های خود از محل فاینانس چین را دارند، می‌توانند با پوشش اعتباری ساینوشور، از خطوط اعتباری فراهم شده استفاده کنند.
آقای ویمین ژا، معاون اجرایی ساینوشور در جلسه امروز اظهار امیدواری کرد که امضای یادداشت تفاهم یاد شده که حاصل تلاش مشترک بانک مرکزی و ساینوشور است، بتواند ‌آغازگر فصلی جدید در روابط اقتصادی دو کشور باشد و هر دو کشور از منافع اقتصادی ناشی از این یادداشت تفاهم و اجرای آن منتفع شوند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.