پرش به محتوای اصلی

سانحه برای یک هواپیمای آموزشی در فرودگاه پیام کرج

کد خبر 232388

مدیرکل عملیات فرودگاهی و تجهیزات زمینی فرودگاه پیام گفت: در سانحه‌ای که امروز هنگام فرود برای یک هواپیمای آموزشی در فرودگاه پیام رخ داد به سرنشینان آسیب جدی وارد نشده است.

علی کاملی در گفت و گو با  ایسنا گفت: امروز دوشنبه (7 اسفند) یک فروند هواپیمای سبک آموزشی در هنگام فرود و در ابتدای باند دچار سانحه شد.

کاملی افزود: این هواپیما دارای 2 سرنشین بود که هم خلبان و هم کارآموز به دلیل بروز جراحات جزئی به بیمارستان منتقل شدند.

برج مراقبت پیام ناجی هواپیمای آموزشی شد

معاون هوانوردی و امور فرودگاهی شرکت خدمات هوایی پیام گفت: با تدبیر و هوشیاری تیم مراقبت شرکت خدمات هوایی پیام هواپیمای آموزشی که دچار نقص فنی شده بود بر زمین نشست.

منوچهر اتقیایی با اعلام این مطلب گفت : صبح امروز در ساعت 10:46 دقیقه به وقت محلی یک فروند هواپیمای آموزشی از نوع تکنام متعلق به شرکت آموزش خلبانی پارسیس دچار نقص فنی شد و درخواست فرود اضطراری نمود.

وی افزود با درخواست فرود اضطراری خوشبختانه با هوشیاری برج مراقبت و مهارت استاد خلبان از بروز سانحه ناگوار پیشگیری شد.

معاون هوانوردی و امور فرودگاهی شرکت خدمات هوایی پیام در پایان خاطرنشان ساخت: استاد خلبان و دانشجو با کمک پرسنل سخت کوش ایمنی و آتش نشانی در سلامت کامل از هواپیما خارج شدند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.