پرش به محتوای اصلی

سامی الجابر: می‌خواهم عضو کمیته اجرایی فیفا شوم/ هدف عربستان میزبانی جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا است

کد خبر 395391
62

بهترین گلزن بازی‌های ملی تاریخ فوتبال عربستان از عزم خود برای رسیدن به کمیته اجرایی فیفا خبر داد.

سامی الجابر در مصاحبه تلویزیونی با شبکه العربیه گفت: قصد رقابت برای عضویت در کمیته اجرایی فیفا را دارم اما این امکان وجود دارد تا با راه یافتن به کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا سپس راهی فیفا شوم.

سامی الجابر هفته گذشته از سوی آل‌شیخ، رئیس هیئت عامل ورزش عربستان ماموریت یافت تا با بررسی ورزشگاه‌ها اسناد لازم برای توانمندی این کشور جهت ارائه پیشنهاد میزبانی جام ملت‌های 2027 آسیا ارائه کند.

به گزارش تسنیم ،وی در این رابطه اظهار داشت: هدف عربستان سازماندهی جام ملت‌های 2027 آسیا است و آمادگی لازم را برای فراهم‌آوردن استاندارهای میزبانی این رقابت‌ها دارد. به ویژه این‌که ما آمادگی لازم برای میزبانی جام ملت‌های آسیا در سال 2019 را داشتیم اما به دلیل مشکلات فدراسیون فوتبال با نهادهای دولتی از این پیشنهاد منصرف شدیم. ما کمپین جدیدی را در خلال برگزاری جام ملت‌های 2019 آسیا در امارات برای کسب میزبانی سال 2027 این رقابت‌ها را آغاز می‌کنیم. زیرساخت‌های این کار را نیز آماده کردیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.