پرش به محتوای اصلی

در مرکز تحقیقات مخابرات؛

سامانه پایش امنیتی تهدیدات سایبری تا ۳ ماه دیگر آماده می‌شود

کد خبر 639234
سامانه پایش امنیتی تهدیدات سایبری تا ۳ ماه دیگر آماده می‌شود

مرکز تحقیقات مخابرات ایران از آماده سازی سامانه پایش امنیتی تهدیدات سایبری تا ۳ ماه آینده برای بهره برداری خبر داد.

 

در نخستین جلسه فروم اشتراک گذاری و تحلیل اطلاعات تهدیدات سایبری در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران) اعلام شد که پروژه پیاده سازی سامانه پایش امنیتی تهدیدات، تا ۳ ماه آینده به پایان رسیده و آماده بهره برداری است.

 

افسانه معدنی مجری این پروژه در این جلسه گفت: با توجه به اینکه پروژه پیاده سازی سامانه پایش امنیتی تهدیدات سایبری، روزهای پایانی خود را پشت سر می گذارد، قرار شد تا اطلاعات اولیه از اشتراک گذاری و تحلیل اطلاعات تهدیدات سایبری ارائه شود.

 

وی ادامه داد: هدف از برگزاری این فروم، ارائه آخرین دستاوردها و خروجی محصولی بود که توسط یکی از مجموعه های پژوهشگاه ICT نهایی و به انتها رسیده است تا ضمن آن، شرح کلی از اقدامات اخیر عنوان شود.

 

مجری پروژه پیاده سازی سامانه پایش امنیتی تهدیدات سایبری تاکید کرد: مفهوم اشتراک گذاری اطلاعات یک مفهوم جدید بوده که قرار است نوعی همسانی برای مقابله با تهدیدات شبکه های ارتباطی باشد؛ لذا لازم است مفاهیم و ترمینولوژی در اکوسیستم برگزار و کلیت مطالب در قالب ۲ فروم ارائه شود.

 

به گزارش مهر،این پژوهشگر خاطرنشان کرد: همچنین قرار است به بهانه برگزاری این فروم ها، تمام چالش ها و فرایندهای دستیابی به خروجی فعلی را با متخصصان و عوامل درگیر با این محصول به چالش بگذاریم تا در صورت پیشنهاد و ایده ای، آن را ارائه کنند.

 

به گفته معدنی، مخاطبان این فروم می توانند علاوه بر متخصصان و صاحبان فن در زمینه امنیت شبکه، دانشگاهیان و نخبگان هم باشند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.