پرش به محتوای اصلی

ساعت کار ادارات تهران به حالت اولیه بازگشت

کد خبر 351224
31

شروع کار ادارات تا نیمه تیرماه امسال از ساعت 8 صبح بود که به علت تشدید گرما و افزایش مصرف انرژی از این زمان تا آخر مردادماه جاری ساعت کاری نهادهای اجرایی از 6:30 تا 13:30 و 14 در پایتخت و شهرستان های استان تهران اعلام شده بود.

استاندار تهران اعلام کرد: ساعت کاری ادارات این استان از ابتدای شهریورماه امسال به حالت قبلی و اولیه باز می گردد و شروع کار نهادها دیگر از ساعت 6:30 صبح نخواهد بود.

به گزارش ایرنا، شروع کار ادارات تا نیمه تیرماه امسال از ساعت 8 صبح بود که به علت تشدید گرما و افزایش مصرف انرژی از این زمان تا آخر مردادماه جاری ساعت کاری نهادهای اجرایی از 6:30 تا 13:30 و 14 در پایتخت و شهرستان های استان تهران اعلام شده بود.

محمد حسین مقیمی ضمن تشکر از مردم به علت همراهی با این سیاست و تغییر ساعت کاری تاکید کرد که با این تغییر زمان، ترافیک صبح و عصرگاهی در کلانشهر تهران و سایر شهرستان های استان کاهش چشمگیری داشت و روزانه 400 مگاوات برق نیز صرفه جویی شد.

وی افزود: درحال بررسی پیشنهاد تعیین پلکانی ساعت کاری ادارات، مدارس، دانشگاهها و مشاغل آزاد برای نیمه دوم سال( از مهرماه) هستیم که بسته پیشنهادی به هیات دولت ارسال خواهد شد. مقیمی توضیح داد: بر اساس این پیشنهاد ساعت شروع کاری ادارات با آغاز فعالیت مدارس و دانشگاهها و نیز مشاغل آزاد متفاوت خواهد بود تا بار ترافیک بویژه در پایتخت بهتر مدیریت شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.