پرش به محتوای اصلی

سازمان ملل: خلیفه حفتر برای خروج نظامیانش از طرابلس شرط گذاشته

کد خبر 606126
29

فرستاده سازمان ملل در لیبی گفت، ژنرال خلیفه حفتر خروج نظامیانش از طرابلس را مشروط به انتصاب افرادش در برخی مناصب مهم دولتی کرده است.

غسان سلامه، فرستاده سازمان ملل در لیبی در گفت‌وگو با روزنامه لیبراسیون فرانسه، اظهار کرد: ژنرال خلیفه حفتر خروج نظامیانش از طرابلس را مشروط به انتصاب افرادش در برخی مناصب مهم دولتی کرده است.

وی افزود: چند هفته پیش حفتر خواستار تضمین برای عقب‌نشینی از اطراف طرابلس شد و همچنین خواستار تعیین برخی افراد خود در مناصب مهم در پایتخت لیبی شده است.

به گزارش ایسنا،او ادامه داد: در مقابل، برخی طرف‌ها آماده مذاکره با حفتر برای عقب‌نشینی نظامیان وی از طرابلس هستند اما برخی طرف‌های دیگر نمی‌خواهند با حفتر که مشروعیت خود را از دست داده است، وارد گفت‌وگو شوند.

پیش‌تر نیروهای حامی خلیفه حفتر دعوت فرستاده سازمان ملل به لیبی برای بازگشت به میز مذاکرات را نپذیرفتند و تأکید کردند که راه حل نظامی برای درگیری‌ها بهترین راه حل است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.