پرش به محتوای اصلی

زندان به جای آنتالیا؛ عاقبت باند سارقان خودرو

کد خبر 245585
42

باند سارقان خودرو که برای سفر به آنتالیا در تعطیلات نوروز اقدام به سرقت می کردند،به دام پلیس افتادند.

باشگاه خبرنگاران:سرهنگ چنگیز ایدون رئیس کلانتری ۱۶۰ خزانه گفت: شب گذشته تیم عملیاتی کلانتری موفق به شناسایی و دستگیری باند سارقان خودرو در حوالی پایانه جنوب شدند.

وی با بیان اینکه سارقان در حالی دستگیر شدند که با خودروی سرقتی در حال سرقت خودروی دیگری بودند، ادامه داد: سارقان ضمن اعتراف به ۱۰ سرقت خودرو در ماه اخیر بیان کردند که وسایل خودروها را باز می کردند و می فروختند و سپس خودرو را در حاشیه های شهر رها می کردند.

رئیس کلانتری ۱۶۰ خزانه گفت:آنها قصد داشتند چهار نفری با پول های بدست آمده از سرقت، تعطیلات عید را به آنتالیا بروند ولی زندان جایگزین آن شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.