پرش به محتوای اصلی

زندانی محکوم به حبس رتبه برتر کنکور ارشد شد

کد خبر 368131
54

یکی از زندانیان زندان رجایی شهر که به جرم قتل و بامحکومیت قصاص نفس درحین تحمل حبس است در آزمون کارشناسی ارشدشرکت کردوبا قبولی در آزمون، دانشجوی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه تربیت مدرس شد.

مصطفی محبی مدیر کل زندانهای استان با اشاره به نتایج اعلام شده کنکور کارشناسی ارشد، اعلام کرد: یکی از زندانیان زندان رجایی شهر که به جرم قتل و بامحکومیت قصاص نفس درحین تحمل حبس است در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کردوبا قبولی در آزمون، دانشجوی رشته مهندسی پزشکی دانشگاه تربیت مدرس شد.

وی با اعلام این خبر ضمن تاکید بر این مطلب که زندانها در جمهوری اسلامی نشان داده است که بستر اصلاح و تربیت و رشد و بالندگی می باشد؛ انگیزه درونی و امیدبه زندگی این مددجو را ستودنی دانست و گفت :علی رغم هجمه های معاندین و معارضین خارج و داخل کشور در حوزه قوه قضاییه و بالاخص زندانها که پایانی نداشته و ندارد شاهد بودن اینگونه فعالیتها و موفقیت های تربیتی و آموزشی توسط مددجویان در زندانها می تواند پاسخ خوبی به بوق ها و کرناهای به ظاهر حقوق بشری آنان باشد.

مصطفی محبی در ادامه افزود: علاوه بر مددجوی مذکور دو تن از مددجویان زندانهای استان نیز در دانشگاه پیام نور در مقطع کارشناسی ارشد رشته حقوق پذیرفته شده اند.

مددجو آ.ع از مددجویان زندان رجایی شهر که به جرم قتل و با محکومیت قصاص نفس در حین تحمل 5 سال حبس در آزمون کارشناسی ارشد 97 شرکت نمود و با قبولی در آزمون، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی پزشکی دانشگاه تربیت مدرس شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.