زمان باز پس گیری جزایر ایرانی از امارات رسیده است

  • سیاسی
  • چهارشنبه ۵ فروردین ۱۴۰۵ ۱۸:۵۳
    کد خبر :1196445
نماینده مجلس
نماینده ادوار مجلس با افشای واگذاری سه جزیره «آریایی»، «زرکوه» و «ارزنه» به امارات از سوی بریتانیا تأکید کرد زمان بازپس‌گیری این جزایر فرارسیده است.

منصور حقیقت پور نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: ما امروز در موقعیت برتری در خلیج‌فارس و غرب‌آسیا قرار داریم. این دوران، دوران شکوفایی ژئوپلیتیک ما در منطقه است. ما توانستیم در اینجا دشمن دیرینه خودمان را از اقداماتش مایوس کنیم و شاهد تعقیب آمریکا و ایادی‌اش از منطقه هستیم و خواهیم بود. امروز نمونه عقب نشینی آن‌ها، همان اقدامی است که آقای ترامپ انجام داد.

این نماینده سابق مجلس سپس به موضوع تاریخی‌ اشاره کرد و افزود: در سال ۱۹۰۳ میلادی (سه سال پیش از امضای قانون اساسی مشروطه در ۱۹۰۶ میلادی) در دوره مظفرالدین شاه، بریتانیا سه جزیره ایرانی «آریایی» و «زرکوه» و «ارزنه» را اشغال کرد.

او افزود: تقریباً ۱۲۳ سال قبل، بعد از تشکیل دولت امارات، بریتانیا این سه جزیره را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد. امروز ما مدعی این جزایر ایرانی هستیم و باید آن‌ها را به خاک وطن برگردانیم. امروز زمان آن فرا رسیده که ما مدعی این جزایر شویم و آنها را به ایران برگردانیم.

حقیقت پور افزود: وطن‌پرستان، وطن‌دوستان، ایران‌دوستان و انقلاب‌دوستان امروز باید پای این ادعا بیایند. اسناد و مدارک هم باید توسط وزارت خارجه و سایر دوستان پیگیری شود. الان وقت بازگرداندن این سه جزیره است. من مدعی این هستم که مجلس، دولت، شورای عالی امنیت ملی و قوای مسلح ما باید تلاش کنند تا این سه پاره‌تن ما را که بریتانیا ظالمانه از ایران جدا کرده بود، مجدداً به ایران برگردانیم.

خبرآنلاین/

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید