پرش به محتوای اصلی

رییس گروه روابط با ایران پارلمان اروپا وارد تهران شد/ لواندوفسکی با وزیر خارجه و رییس مجلس دیدار می کند

شنبه ۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۳:۲۴
61

یانوش لواندوفسکی رییس گروه روابط با جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا به همراه هیاتی سیاسی صبح امروز – شنبه – برای دیدار با مقامات ایرانی وارد تهران شد.

رییس گروه روابط با جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا به همراه 10 نفر از کارشناسان و نمایندگان پارلمان اروپا به دعوت کاظم جلالی رییس گروه روابط ایران با پارلمان اروپا به تهران سفر کرده است.
اعضای هیات پارلمان اروپا قرار است در سفر سه روزه خود به تهران، با علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه و کاظم جلالی رییس گروه روابط با پارلمان اروپا ایران دیدار و گفت وگو کنند.
هیات همچنین قرار است سفری یک روزه به اصفهان داشته باشند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.