پرش به محتوای اصلی

ریس سازمان پدافند غیر عامل: خاکریز ما با آمریکایی‌ها کوتاه شده است

کد خبر 636094
خاکریز ما با آمریکایی‌ها کوتاه شده است

ریس سازمان پدافند غیر عامل با بیان اینکه خاکریز ما با آمریکایی‌ها کوتاه شده است، اعلام کرد که از سال ۱۳۹۷ تهدیدهای آمریکا ترکیبی شده است.

 

سردار غلامرضا جلالی رییس سازمان پدافند غیر عامل کشور در سخنرانی پیش‌خطبه نمازجمعه این هفته تهران با گرامی داشت یاد شهدای جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم و با تبریک هفته پدافند غیرعامل اظهار کرد: پدافند غیر عامل به عنوان یک عنصر دفاعی توسط مقام معظم رهبری شکل گرفت.

 

وی در ادامه سالگرد تسخیر لانه جاسوسی و روز دانش‌آموز را نیز تبریک گفت.

 

جلالی سپس گفت: دفاع غیر نظامی به عنوان مکمل دفاع نظامی شکل گرفته است. از زمان جنگ تحمیلی و بعد از آن جای خالی این موضوع احساس می‌شد. مقام معظم رهبری مکررا آن را مطالبه کردند و در ۸ آبان سال ۱۳۸۲ به فرمان ایشان سازمانی به نام سازمان پدافند غیرعامل شکل گرفت.

 

وی ادامه داد: امسال یک ویژگی مهم در مباحث مربوط به پدافند غیر عامل وجود دارد و آن کوتاه شدن خاکریز ما با آمریکایی‌ها است. از سال ۱۳۹۷ شاهد تهدیدهای ترکیبی آمریکایی هستیم؛ به این ترتیب که از همه مولفه‌های تهدید علیه ما استفاده می‌کنند. این تهدیدها چند وجه دارد؛ سیاسی و اقتصادی، امنیتی و سایبری از جمله آنان است.

 

جلالی در بخشی از این سخنرانی تاکید کرد: مقام معظم رهبری بیش‌ترین نقش را در مقابله با تهدیدها تنظیم و از همین رو استراتژی دفاع فعال را ایجاد کردند. ما بین چند گزینه مثل مذاکره، موافقت و ترساندن از جنگ و مقاومت فعال، مقاومت فعال را انتخاب کردیم. مقام معظم رهبری نیز به وضوح گفتند جنگ نخواهد شد، مذاکره هم نخواهیم کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.