پرش به محتوای اصلی

ریزش بورس همچنان ادامه دارد

کد خبر 1066036
ریزش بورس

در معاملات امروز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه 1403، شاخص کل بورس تهران 12 هزار و 328 واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح 2 میلیون و 219 هزار و 94 واحد رسید.

شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با ریزش 3 هزار و 393 واحدی در رقم 737 هزار و 949 واحدی ایستاد.

شاخص کل فرابورس با افت 137 واحدی به رقم 24 هزار و 819 واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با کاهش 765 واحد به سطح 134 هزار و 884 واحد رسید.

بزرگان سبز و قرمز بورس و فرابورس

امروز نمادهای فملی، فولاد، شپنا، شبندر، خودرو و شتران نمادهای قرمز پوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند. در سوی دیگر نمادهای ملت، حکشتی و کاما از نمادهای سبز بودند که اثر مثبت بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای آریا، هرمز و تجلی بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند و نمادهای آریان، وهور و غفارس نمادهایی هستند که اثر افزایشی بر شاخص کل فرابورس داشتند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.