پرش به محتوای اصلی

رویارویی حسن یزدانی و تیلور پیش از مسابقات جهانی

کد خبر 1021000
حسن یزدانی و تیلورمسابقات جهانی

با دعوت و هماهنگی UWW حسن یزدانی و دیوید تیلور که به احتمال زیاد امسال ششمین مبارزه‌شان را در بلگراد برگزار خواهند کرد، در کنفرانس خبریِ پیش از مسابقات جهانی شرکت خواهند کرد.

مسابقات کشتی قهرمانی بزرگسالان جهان به‌عنوان اولین مرحله از گزینشی المپیک 2024 پاریس، از روز بیست‌وپنجم شهریور ماه با رقابت آزادکاران در بلگراد استارت خواهد خورد.

با اعلام اتحادیه جهانی کشتی، کنفرانس خبری این مسابقات که یک روز پیش از آغاز رقابت‌ها به انجام خواهد رسید، با حضور نناد لالوویچ رئیس اتحادیه جهانی کشتی، حسن یزدانی و دیوید تیلور دو ستاره شاخص کشتی جهان در وزن 86 کیلوگرم از دو کشور ایران و آمریکا و استفان میسیچ چهره سرشناس کشتی آزاد صربستان برگزار خواهد شد.

یزدانی و تیلور که تاکنون پنج بار روبه‌روی هم قرار گرفته‌اند، این بار احتمالاً برای ششمین مرتبه با هم کشتی خواهند گرفت. میسیچ نیز که عضو تیم ملی صربستان در وزن 57 کیلوگرم بازی‌های المپیک 2020 توکیو بود، سال گذشته همراه با زانابازار زاندانبود مغولی مدال برنز مشترک مسابقات جهانی صربستان را در خانه، از آن خود کرد.

او اولین مدال‌آور صرب‌ها در کشتی آزاد است که نقره جوانان جهان و برنز قهرمانی اروپا را هم در کارنامه دارد.

علاوه بر نفرات یادشده زلیچکو تراجکوویچ رئیس فدراسیون کشتی صربستان نیز در این کنفرانس خبری حضور خواهد داشت.

 تسنیم

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.