پرش به محتوای اصلی

رونمایی از خودروی سفارشی فراری SP3JC

کد خبر 436640

فراری SP3JC رونمایی شد که به عنوان محصولی سفارشی برای یک مشتری ساخته شده است.

این مشتری خواهان یک رودستر فوق العاده و کامل با استفاده از شاسی ها و نیرومحرکه F12 TdF بوده است.

در نتیجه، یک موتور 6.3 لیتری V12 با قدرت 574 کیلووات و گشتاور 705 نیوتون متر برای این خودرو تعبیه شده که نیروی آن از طریق گیربکس دو کلاجه هفت سرعته به چرخ های عقب منتقل می شود.

فراری اعلام کرده بدنه منحصر به فرد بدون سقف این خودرو به اسپایدرهای V12 این برند در دهه های 1950 و 1960 بازمی گردد.

اگرچه قسمت جلوی این خودرو جدید است اما تفاوت زیادی با F12 ندارد. در قسمت پشت این خودرو به لطف ساختار چراغ های عقب چهارقلو، تزئینات افقی و دیفیوزر از مدل اصلی آن متمایز شده است.

بدنه تهاجی آبی، سفید و زرد این خودرو نتیجه مستقیم علاقه این مشتری به Pop Art بوده است. کابین این خودرو از صندلی های چرمی آبی با تزئینات سفید و چرم آبی روی داشبورد بهره می برد.

شاید جذاب ترین ویژگی در این خودرو دو تزئین شیشه ای روی کاپوت هستند که موتور V12 را با ابهت تمام نشان می دهند و امید آن است که در مدل های آینده فراری استفاده شوند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.