پرش به محتوای اصلی

روند ریزشی بورس تهران ادامه دارد / کاهش ۲۴ هزار و ۸۳۵ واحدی شاخص کل

کد خبر 756798
روند-ریزشی-بورس-تهران-ادامه-دارد

بازار سهام امروز سه شنبه ۶ آبانماه را همانند روزهای ریزشی گذشته همراه با افت آغاز کرد و شاخص کل با کاهش ۲۴ هزار و ۸۳۵ واحد در محدوده یک میلیون و ۳۱۱ هزار واحد قرار دارد.

در معاملات امروز بازار سرمایه تا ساعت ۱۱:۲۰ شاخص کل با ۲۴ هزار و ۸۳۵ واحد کاهش رقم یک میلیون و ۳۱۱ هزار واحد را بر روی نماگر اصلی بازار به ثبت رساند. شاخص کل با معیار هم‌وزن نیز با ۲۷۷۳ واحد کاهش به رقم ۳۸۱ هزار و ۵۶۴ واحد رسید. معامله‌گران امروز تا این ساعت ۳۷۸ هزار و ۷۴۷ معامله به ارزش ۲۸ میلیارد و ۷۲۵ میلیون ریال انجام داده‌اند.

فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران، پالایش نفت اصفهان، معدنی و صنعتی گل گهر، پالایش نفت تهران، مخابرات ایران و معدنی و صنعتی چادرملو نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.

به گزارش همشهری آنلاین، فرابورس نیز با ۲۲۴ واحد کاهش رقم ۱۶ هزار و ۲۴۵ واحد را ثبت کرد. معامله‌گران این بازار تا این ساعت ۲۲۸ هزار و ۵۴ معامله انجام داده‌اند که ۱۴ میلیارد و ۷۹۶ میلیون ریال ارزش داشت.

بانک دی، پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی تندگویان، پتروشیمی مارون، سنگ آهن گهر زمین، فولاد هرمزگان جنوب و سرمایه‌گذاری مالی سپهر صادرات نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.