پرش به محتوای اصلی

رونالدو ناکام ضربات پنالتی/ الاهلی قهرمان شد

کد خبر 1160894
رونالدو

الاهلی با شکست النصر، قهرمان سوپرجام عربستان شد تا رونالدو همچنان در حسرت کسب جام در قاره آسیا بماند.

دیدار نهایی رقابت‌های فوتبال سوپرجام عربستان، از ساعت 15:30 امروز (شنبه) در ورزشگاه «هنگ‌کنگ» برگزار شد. در این بازی تیم‌های النصر و الاهلی به مصاف هم رفتند که پس از تساوی 2 بر 2 در وقت عادی، الاهلی در ضربات پنالتی 5 بر 3 به برتری رسید و به مقام قهرمانی رسید.

در این بازی کریستیانو رونالدو (41-پنالتی) و مارسلو بروزوویچ (82) برای النصر و فرانک کسیه (6+45) و راجر ایبانیز (89) برای الاهلی گلزنی کردند.

در ضربات پنالتی نیز رونالدو، بروزوویچ و فیلیکس برای النصر و تونی، کسیه، محرز، البریکان و گالنو موفق به گلزنی شدند و فقط عبدالله الخیبری بود که پنالتی چهارم النصر را از دست داد و ضربه‌اش توسط دروازه‌بان الاهلی مهار شد.

نکته مهم این بازی ناکامی رونالدو در کسب جام از زمان پیوستن به النصر و حضور در فوتبال آسیا بود. رونالدوی 40 ساله که امروز صدمین گلش با پیراهن النصر را زد و تبدیل به اولین فوتبالیست تاریخ شد که در چهار لیگ مختلف موفق شده بیش از 100 گل به ثمر برساند، هنوز نتوانسته در قاره کهن به قهرمانی برسد و یکبار دیگر در آستانه کسب قهرمانی، دستش به جام نرسید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.