پرش به محتوای اصلی

روسیه امنیت تمام خبرنگاران را در جام جهانی تضمین می‌کند

کد خبر 214834
12

مسئول کمیته سازماندهی جام جهانی 2018 تاکید کرد امنیت تمامی شرکت‌کنندگان در این مسابقات از جمله خبرنگاران تضمین خواهد شد.

به گزارش بازتاب و به نقل از TASS، روسیه امنیت خبرنگاران اوکراینی و همین طور خبرنگاران سایر کشورها را در جام جهانی تضمین کرد.

الکسی سوروکین مسئول کمیته سازماندهی 2018 این خبر را اعلام کرد.

فدراسیون فوتبال اوکراین پیش از این مجوز اختصاص داده شده به خبرنگاران این کشور را باطل کرد. آرتیوم فرانکوف عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال اوکراین در این باره گفت که این تصمیم به دلیل نگرانی‌های امنیتی صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: روزنامه‌نگاران این کشور می‌توانند از طریق فیفا و یا روسیه که میزبانی جام جهانی را برعهده دارد برای گرفتن مجوز رسمی اقدام کنند.

سوروکین در واکنش به این اتفاقات، عنوان کرد: این موضوع عجیب و غریب است چرا که فیفا فقط مسائل مربوط به اعتبارات را برطرف می‌کند.

وی افزود: غیرممکن است که امنیت را به شیوه‌ای انتخابی، بر مبنای قومی و دیگر زمینه‌ها تضمین کنیم. امنیت هر فرد از جمله شرکت کنندگان، طرفداران و روزنامه‌نگاران تضمین خواهد شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.