پرش به محتوای اصلی

روحانی: سلامت مساله اول ما در جامعه است

کد خبر 784521
روحانی-سلامت-مساله-اول-ما-در-جامعه-است

رییس جمهوری با تاکید بر اینکه سلامت مساله اول ما در جامعه است، گفت: امیدوارم بیمارستان هایی که در حال تکمیل است، تا پایان امسال یا اوایل سال آینده افتتاح شود.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در پنجاهمین برنامه افتتاح جهش و تولید در آیین بهره برداری از پروژه های بیمارستانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی افزود: کار وزارت بهداشت و درمان کار بسیار ارزشمندی است چرا که سلامت مساله اول در جامعه است. خوشحالم که امروز موفق می شویم طرح‌هایی را در زمینه بهداشت و درمان به ویژه بیمارستان‌هایی که حایز اهمیت است، به افتتاح برسانیم.

به گزارش ایرنا، ‌رییس جمهوری گفت: من از همه کادر بهداشت و درمان که در طول یک سال اخیر متحمل سختی زیادی شدند و افتخارات بزرگی را در زمینه درمان بوجود آوردند تشکر می کنم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.