پرش به محتوای اصلی

روحانی در جلسه مدیریت بحران کشور: ارتش و سپاه برای تخلیه آب سیل، امکانات بسیار خوبی دارند

کد خبر 512248
مدیریت بحران کشور

رئیس جمهور گفت: من از ارتش و سپاه می خواهم که برای تخلیه و کار مهندسی که هردو توانمندی بسیار خوبی دارند اقدام کنند و بقیه دستگاه‌ها هم باید در این زمینه امکانات خود را بیاورند و سریعتر آب ازشهرها تخلیه شود.

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران کشور که با حضور دستگاه‌های مختلف برگزاری شد تصریح کرد: کار بزرگی در استان گلستان با توجه به سیل انجام شده است، این که یک شهر به یک معنا به زیر آب برود و یا بخش‌هایی از آن را آب بگیرد کار بسیار سخت و سنگینی بوده است.

به گزارش فارس، وی در این باره تصریح کرد: این که مردم همت بلندی دارند و همیشه داشتند و الان هم آقای جهانگیری از این مردم پرهمت این منطقه تجلیل می‌کند که علی‌»رغم همه مشکلات، با روحیه و تلاش دسته‌جمعی برای نجات شهرشان تلاش می کنند بسیار ارزشمند است. اینجا مسئولین هستند من از ارتش و سپاه می خواهم که برای تخلیه و کار مهندسی که هردو توانمندی بسیار خوبی دارند اقدام کنند و بقیه دستگاه‌ها هم باید در این زمینه امکانات خود را بیاورند و سریعتر آب ازشهرها تخلیه شود.

روحانی با تاکید بر اینکه قدم اول تخلیه آب از شهرها است، بیان داشت: از آقای رحمانی فضلی وزیر کشور تشکر می‌کنم که در این چند روز در استان گلستان ماندند و کارها را به صورت مستمر دنبال می‌کند. با اینکه می‌دانستم استان های دیگر هم مشکل دارد و ایشان باید به آنها هم رسیدگی کند تأکید کردم که وی در استان گلستان بخاطر شرایط ویژه‌ای که دارد بماند.

رئیس جمهور با تشکر از پیوندی رئیس جمعیت هلال احمر خاطر نشان کرد: از سپاه و ارتش هم تشکر می‌کنم و ان‌شالله تلاش‌شان مضاعف شود برای اینکه مردم با خیال راحت بتوانند به خانه های خود برگردند و خانه های خود را ترمیم و تعمیرکنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.