پرش به محتوای اصلی

روایت بهزاد نبوی از اقدامات شورایی که جای مصوبات مجلس را می‌گرفت

کد خبر 550182
3

بهزاد نبوی درباره وظیفه شورای عالی پشتیبانی جنگ گفت: این شورا به نوعی جای مصوبات مجلس را می‌گرفت نه جای دولت را.

بهزاد نبوی در گفت‌وگو با خبرآنلاین درباره شورای عالی پشتیبانی جنگ گفت: این شورا با دستور امام خمینی تشکیل شد و آیت‌الله خامنه‌ای رئیس این شورا بود. آقای هاشمی رفسنجانی، میرحسین موسوی و به نظرم رئیس قوه قضائیه هم در این شورا عضو بودند. اگر خواستیم در جنگ، فوق قانون یک تصمیم و مصوبه‌ای بگیریم و اقدامی را انجام دهیم، باید از این شورا، مجوز را می‌گرفتیم. در این حد فعالیت‌های این شورا را به یاد دارم.

او ادامه داد: در واقع شورا به نوعی جای مصوبات مجلس را می‌گرفت نه جای دولت را. دولت می‌توانست از اختیارات خودش استفاده کند، اما این شورا جای مجلس را می‌گرفت.

نبوی درباره اعضای این شورا نیز گفت: من خودم یک بار برای گرفتن مجوزی در این شورا شرکت کردم اما عضو شورا نبودم. آیت‌الله خامنه‌ای تنها کسی هستند که در مورد این شورا اطلاعات کافی دارند و در تمام جلساتش شرکت می‌کردند چون رئیس شورا بودند

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.