پرش به محتوای اصلی

روابط ترامپ و نیکی هیلی به مرحله اختلاف رسید؟

کد خبر 264009
16

نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد در واکنش به شایعه اختلافاتش با مقامات کاخ سفید، مدعی روابط «بی عیب و نقص» خود با رئیس جمهور آمریکا شد!
به گزارش بازتاب به نقل از رویترز، «نیکی هیلی» نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد در واکنش به شایعه بروز اختلافات میان وی و کاخ سفید، مدعی روابط «بی عیب و نقص» خود با رئیس جمهور آمریکا شد!

هیلی روز یکشنبه گفته بود که واشنگتن در حال تهیه فهرستی از تحریمهای جدید علیه روسیه به دلیلِ واهی حمایت مسکو از «بشار اسد» رئیس جمهور قانونی سوریه است. با این حال، یک مقام بلندپایه دولت آمریکا از تعلل ترامپ برای اقدام بیشتر در این زمینه خبر داد.

در همین ارتباط، «لری کادلو» مشاور اقتصادی کاخ سفید گفت که هیلی احتمالاً در مورد طرحهای واشنگتن دچار سردرگمی شده است، اما هیلی در واکنش به این اظهارات گفت که «با رعایت احترام، من گیج و سردرگم نمی شوم!»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.