پرش به محتوای اصلی

رهبران اروپا بار دیگر درباره برگزیت گفتگو می‌کنند

کد خبر 394440
57

رهبران کشورهای اروپایی امروز در بروکسل گرد هم آمده و بار دیگر درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا گفتگو می کنند.

به گزارش بازتاب به نقل از خبرگزاری اتریش، رهبران ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا امروز با محوریت موضوع خروج انگلیس از این اتحادیه در بروکسل گرد هم می آیند.

از آنجایی که هنوز ۱۶۳ روز تا اجرای برگزیت باقی مانده رهبران اروپایی سعی دارند در نشست امروز مباحثی را درباره مناسبات آتی با لندن مطرح کنند.

بر اساس اعلام یک منبع خبری در بروکسل مقامات انگلیس نیز در نظر دارند در جلسه امروز گزارشی از روند اجرایی شدن برگزیت و اقدامات آتی در زمان باقی مانده ارائه دهند.

این در حالی است که «ترزا می» نخست وزیر انگلیس در آستانه نشست امروز بار دیگر بر اهمیت همکاری های لندن با برلین و پاریس به عنوان قدرت های اصلی اروپا تاکید کرده است.

گفتنی است در توافق اولیه صورت گرفته میان لندن و اتحادیه اروپا قرار است برگزیت در ماه مارس ۲۰۱۹ میلادی محقق شده باشد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.