رقابت بین شرکت‌های تجهیزات پزشکی از بین رفته است

    کد خبر :386675

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: رقابت و چالش که بین شرکت‌های تجهیزات پزشکی وجود داشت، از بین رفته است.
مهران ولایی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن اشاره به اینکه دنبال رفع کمبودها در حوزه دارو و تجهیزات هستیم، بیان کرد: فعلا مشکل خاصی نیست، اما از نظر تأمین همه نیازها به ویژه در زمینه تجهیزات پزشکی، نگران وضعیت پیش رو هستیم، زیرا شرکت‌های تولید و توزیع تجهیزات پزشکی در برخی از موارد بیشتر دنبال فروش نقدی هستند و دیگر پای فروش اقساطی نمی‌آیند.

وی با بیان اینکه وضعیت کنونی تأمین ملزومات پرمصرف پزشکی را به طور کامل دچار چالش می‌کند، ادامه داد: تا امروز سابقه نداشته که وضعیت بازار تولید و توزیع تجهیزات پزشکی انقدر پرچالش شود، دقیقا شرایط به گونه‌ای شده که هم اکنون ارتباط بین مراکز درمانی برای تأمین تجهیزات با شرکت‌ها و یا به نوعی فروشندگان، حالت عکس پیدا کرده است.

خبرنگار: برزگری/ وقتی ارتباط شرکت‌های تجهیزات پزشکی با مراکز درمانی برعکس می شود

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه گفت: در گذشته اغلب شرکت‌های تجهیزات پزشکی به طور مداوم برای معرفی محصولات و فروش اقساطی تجهیزات به ما مراجعه می‌کردند، حتی برنامه‌های تشویقی و جوایز خاصی در نظر می‌گرفتند تا از این شرکت‌ها خرید کنیم، اما حالا این ما هستیم که برای تأمین حتی پرمصرف‌ترین ملزومات پزشکی باید مدام دنبال شرکت‌های تولید و توزیع تجهیزات پزشکی بگردیم تا بتوانیم از خدمات و فروش اقساطی بهره‌مند شویم.

وی بیان کرد: به طور مداوم در حال برگزاری جلسات مختلف با شرکت‌های تولید و توزیع تجهیزات پزشکی هستیم تا بدانیم گره کار کجاست و چالش‌های پیش رو را حل کنیم. اما مسئله عجیبی که هم اکنون پیش آمده این است که قبلا موضوع رقابت و چالش بین شرکت‌های تجهیزات پزشکی وجود داشته و حالا این بازار رقابتی دیگر وجود ندارد. تمام دغدغه‌ها معطوف به تأمین اقلام مورد نیاز برای مراکز درمانی شده است و البته در این زمینه بسیاری از شرکت‌ها نیز هستند که با وجود داشتن مشکلات باز هم همکاری می‌کنند.

خبرنگار: برزگری/ وقتی ارتباط شرکت‌های تجهیزات پزشکی با مراکز درمانی برعکس می شود

ولایی یادآوری کرد: برخی دیگر از شرکت‌هایی که تجهیزات پزشکی خاصی را در دست دارند می‌گویند هزینه قیمت‌های کنونی برایشان صرفه ندارد و چون گردش مالی برای آنها بالا رفته، توان فروش محصولات را به شکل اقساطی ندارند و حتی کار به تعدیل نیرو در این شرکت‌ها نیز رسیده است، علاوه بر این برخی از تجهیزات پرمصرف پزشکی با ارز داخلی تأمین نمی‌شود و برای تهیه آنها باید به مبالغ بازار آزاد روی آوریم که این موضوع نیز کار را سخت‌تر کرده است.

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید