پرش به محتوای اصلی

رشد 7 درصدی ذخایر سدهای کشور

کد خبر 1086916
سدهای کشور

در زمان حاضر با وجود ۲۷ میلیارد و ۷۷۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۵۳ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۴۷ درصد این ظرفیت خالی است.

به گزارش تسنیم، در ۳۳۰ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تا بیست‌وهفتم مردادماه ۱۴۰۳) در مجموع ۴۰ میلیارد و ۵۶۰ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای ایران شده که نسبت به ورودی ۳۸ میلیارد و ۱۸۰ میلیون مترمکعبی آب به سدها در مدت مشابه سال آبی گذشته، رشدی ۶درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی و همچنین تولید انرژی برق‌آبی، ۳۴ میلیارد و ۸۲۰ میلیون مترمکعب آب از سدهای کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۳۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، رشدی ۷درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۲۷ میلیارد و ۷۷۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سدهای کشور، ۵۳ درصد ظرفیت مخازن سدها پُر و ۴۷ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر آبی سدها در روز بیست‌ؤ هفتم مرداد ۱۴۰۲ بالغ بر ۲۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده رشد ۱۱ درصدی است.

وضعیت سدهای مهم کشور در تأمین آب شرب و کشاورزی در جدول زیر آورده شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.