پرش به محتوای اصلی

رشد چشمگیر شمار مسافران فرودگاه بین‌المللی جمهوری آذربایجان

کد خبر 75250

فرودگاه بین‌المللی جدید باکو با نام «حیدر علی اف» از ابتدای امسال تاکنون پذیرای بیش از ۲.۲ میلیون نفر مسافر بوده است.

به گزارش ایسنا از بلتا، براین اساس شمار مسافرانی که استفاده از خدمات مسافرتی و ترانزیتی فرودگاه جمهوری آذربایجان را انتخاب کرده اند بیش از ۳۰ درصد در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته میلادی رشد نشان می‌دهد.

همچنین در این مدت شرکت هواپیمای آذربایجان (آزال ) بیش از ۱.۲۵ میلیون نفر مسافر را جابجا کرده است که ۳۲۹ هزار نفر در مسیرهای داخلی این کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۹ شرکت هواپیمایی بین المللی به ۵۳ مقصد در سراسر جهان از فرودگاه باکو پرواز می کنند.

فاز اول فرودگاه حیدرعلی اف باکو در سال ۲۰۱۴ میلادی در مساحتی بیش از ۶۵ هزار متر مربع به بهره برداری رسید.

جمهوری آذربایجان با راه اندازی خطوط پروازی ارزان قیمت در تلاش است تا بازار پروازی آسیای میانه به اروپا و برخی مناطق در قاره آمریکا را در اختیار گیرد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.