پرش به محتوای اصلی

رابطه سپاه و دولت در چه سطحی قرار دارد؟/ پاسخ سردار عراقی را بخوانید

کد خبر 53623
37

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران با تأکید بر اینکه ایجاد تفرقه در داخل به ضرر اسلام و ملت ایران است، گفت: سیاست سپاه کمک به ملت و دولت جمهوری اسلامی است.

سردارعبدالله عراقی در حاشیه مراسم روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره لزوم حفظ وحدت مسئولان کشوری و لشکری در داخل با تأکید بر اینکه وحدت و انسجام باعث رونق و سربلندی هر کشوری است، اظهار کرد: امروز در کشور ما رهبری نظام بر عهده آیت‌الله خامنه‌ای است و همه باید جهت اعتلای نظام جمهوری اسلامی پشت سر ایشان حرکت کنیم و گوش به فرمان ایشان باشیم.

وی تصریح کرد: چنانچه تفرقه‌ای ایجاد کنیم به ضرر اسلام و ملت ایران است.

جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسدارا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه رابطه سپاه و دولت در چه سطحی قرار دارد؟ گفت: در تمام مقاطع امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری همواره تأکید داشته‌اند که سپاه کمک ملت و دولت در جمهوری اسلامی ایران باشد. در همین مقطع نیز سیاست سپاه همین است.

منبع:ایسنا

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.