پرش به محتوای اصلی

رئیس جمهوری ترکیه: منبج را به صاحبان اصلی‌اش تحویل خواهیم داد

کد خبر 151269
41

رئیس جمهوری ترکیه اعلام کرد که عملیات ادلب در سوریه تکمیل و مناطق دیگر از وجود تروریسم پاکسازی خواهد شد.

به گزارش بازتاب، به نقل از سایت اینترنتی النشره، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه طی سخنرانی‌اش در نشست “حزب عدالت و توسعه” تاکید کرد: قرار است که به خودمان متکی باشیم زیرا که صبرمان لبریز شده و عملیات “سپر فرات” را آغاز و همان گام‌ها را در ادلب اتخاذ کرده‌ایم و این اقدامات را در عفرین تکمیل خواهیم کرد.

وی در ادامه تاکید کرد: ما هرگز با هر طرفی که امنیت و ثباتمان را هدف قرار دهد، مسامحه نمی‌کنیم و ما با این کشورها مرزهایی داریم.

اردوغان همچنین اظهار داشت: همه چیز در عملیات ” سپر فرات” شفاف بود، اکنون نیز ما گام‌هایی مشابه آن را در ادلب اتخاذ می‌کنیم.

رئیس جمهوری ترکیه همچنین تصریح کرد، پس از عقب نشینی سامانه پدافند هوایی از ترکیه و آن هم در هنگامی که تهدیدات در سوریه به اوج خودش رسیده بود، باعث شد که اعتبار ناتو از سوی تمامی کشورهای عضو زیر سوال برود.

اردوغان مجددا تاکید کرد: عملیات ادلب در سوریه را تکمیل و عفرین را آزاد خواهیم کرد و منبج را نیز به صاحبان اصلی‌اش تحویل خواهیم داد و مناطق دیگر را از وجود سایر گروه‌های تروریستی پاکسازی خواهیم کرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.