پرش به محتوای اصلی

دیدار محرمانه وزیر جنگ اسرائیل با وزیر خارجه قطر در قبرس

کد خبر 353050
120

یک روزنامه عبری زبان از دیدار محرمانه وزیر خارجه قطر با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ماه ژوئن در قبرس خبر داد.

به گزارش بازتاب، به نوشته روزنامه عبری زبان “تایمز آو اسرائیل”، محمد عبدالرحمان آل ثانی، وزیر خارجه قطر در ۲۵ ژوئن توسط هواپیمایی به صورت محرمانه‌ از ایتالیا به جزیره قبرس سفر کرده بود در حالی که آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ اسرائیل نیز در این جزیره حضور داشت. وی مذاکراتی با همتایان یونانی و قبرسی و نیز با رئیس جمهور این کشور صورت داد.

این سایت اسرائیلی یک روز بعد اعلام کرد که این هواپیما از طریق ایرلند قبرس را ترک و عازم آمریکا شد.

روزنامه “تایمز آو اسرائیل” اعلام کرد: شبکه ۱۰ اسرائیل از ماه اوت از دیدار محرمانه لیبرمن با محمد العمادی، فرستاده قطر به غزه در قبرس به منظور بررسی بحران انسانی در نوار غزه، بازگشت غیرنظامیان اسرائیلی و تحویل اجساد سربازان اسرائیلی اسیر حماس، خبر داد.

طبق گزارش‌های اسرائیلی، مسئولان رژیم صهیونیستی سعی دارند که این دیدار مخفیانه باقی بماند چرا که تل‌آویو به طور علنی اعلام کرد که با میانجی‌گری دوحه میان اسرائیل و حماس مخالف است و تنها میانجی‌گری مصر را می‌پذیرد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.