پرش به محتوای اصلی

دیدار «ابوالغیط» با دبیرکل سازمان ملل درباره فلسطین

کد خبر 301267
69

دبیرکل اتحادیه عرب که به آمریکا سفر کرده در دیدار با دبیرکل سازمان ملل و مجموعه عربی در سازمان ملل تحولات فلسطین و غزه را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش خبرگزاری بازتاب به نقل از الیوم السابع، احمد ابو الغیط دبیرکل اتحادیه عرب که به آمریکا سفر کرده روز گذشته با «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل دیدار کرده است و موضوعاتی مانند پیشرفت همکاری های سازمان ملل و اتحادیه عرب در مسأله فلسطین، حل بحران سوریه، یمن و لیبی را مورد بررسی قرار داده است.

بر اساس این خبر، ابو الغیط در این دیدار موضع اتحادیه عرب درباره پرونده فلسطین و دفاع از قدس در برابر تلاش های اسرائیل برای یهودی سازی این شهر را اعلام کرده است.

دبیرکل اتحادیه عرب در زمان حضورش در نیویورک با مجموعه عربی در سازمان ملل هم دیدار کرده است و در این دیدار فعالیت ها در خصوص پرونده فلسطین و حمایت از مقاومت مردم فلسطین و قدس و تحولات غزه به ویژه اقدامات رژیم صهیونیستی علیه معترضان فلسطینی مورد بررسی قرار گرفته است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.