پرش به محتوای اصلی

دو مجموعه شعر از افشین یداللهی چاپ پنجمی شدند

کد خبر 35137
129

دو مجموعه شعر از زنده یاد افشین یداللهی توسط انتشارات نگاه به چاپ پنجم رسیدند.

به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات نگاه به عنوان ناشر مجموعه آثار زنده یاد افشین یداللهی شاعر و ترانه سرا، به تازگی دو مجموعه از این شاعر را تجدید چاپ کرده است.

یکی از این کتاب ها، مجموعه «مشتری میکده ای بسته» است که تعدادی از اشعار سپید این شاعر را در بر می گیرد. این مجموعه به تازگی با ۱۵۲ صفحه و قیمت ۱۲۰ هزار ریال به چاپ پنجم رسیده است و چاپ چهارم آن همزمان با سی امین نمایشگاه کتاب تهران، توسط این ناشر عرضه شد.

کتاب دیگر تجدیدچاپی یداللهی هم مجموعه ترانه «جنون منطقی» است که به تازگی به چاپ پنجم رسیده است. تعدادی از ترانه های شناخته شده این شاعر از جمله «وقتی گریبان عدم» که از آن ها در تیتراژ سریال های تلویزیونی استفاده شده، در این کتاب چاپ شده اند. «جنون منطقی» هم همزمان با نمایشگاه کتاب امسال به چاپ چهارم رسید و حالا چاپ پنجمی شده است.

یداللهی از شاعران وترانه سرایان موفق کشور بود که ۲۴ اسفندماه سال گذشته در پی سانحه رانندگی درگذشت.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.