پرش به محتوای اصلی

دولت در بازار شب عید دخالت نکند

کد خبر 974913
ورود مجلس به تنظیم بازار میوه شب عید

 فریدون عباسی دوانی، عضو کمیسیون انرژی مجلس  با اشاره به ضرورت تلاش دولت برای کنترل قیمت گوشت قرمز، مرغ، میوه و دیگر اقلام خوراکی مردم در آستانه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، گفت: اگر دخالت‌های دولت در بازار شب عید موثر بود سال‌های گذشته شاهد افزایش قیمت‌ها این بازار نبودیم به همین دلیل معتقدم دولت باید دخالت‌های خود را کاهش داده و اجازه دهد عرضه و تقاضا به درستی صورت گیرد و صرفا نظارت داشته باشد و قیمت دستوری تعیین نکند.

نماینده مردم کازرون و کوهچنار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت به جای دخالت در بازار شب عید به سیاست‌های طولانی مدت برای تنظیم بازار کالاهای اساسی بپردازد، افزود: به‌یقین دخالت با نظارت تفاوت دارد، بنابراین باید نظارت بر بازار تا شب عید ادامه پیدا کند و دولت تلاش کند برای رفاه حال مردم این بازرسی‌ها با قوت و قدرت انجام و تدابیر لازم در این خصوص دنبال شود.

وی همچنین درباره گرانی قیمت گوشت قرمز مطرح کرد: دامداران گرانی و کمبود نهاده را از عوامل رشد قیمت گوشت می‌دانند، در این شرایط ضرورت دارد دولت ضمن تضمین تأمین به‌موقع نهاده، در موضوع صادرات دام تصمیمات صحیح اتخاذ کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.