پرش به محتوای اصلی

دولت با معافیت مالیاتی هنرمندان به دنبال مهندسی انتخابات است

کد خبر 658146
دولت-با-معافیت-مالیاتی-هنرمندان-به-دنبال-مهندسی-انتخابات-است

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: هدف دولت از معافیت مالیاتی هنرمندان، مهندسی انتخابات آتی و تخلف انتخاباتی است و قطعا شورای نگهبان باید با این مسئله برخورد کند.

 

علیرضا سلیمی در واکنش به معافیت مالیاتی هنرمندان در لایحه بودجه سال ۹۹، گفت: آقایان و خانم‌های سلبریتی در انتخابات از روحانی حمایت کردند و بر این اساس دولت می‌کوشد که با چنین کارهایی، دِین خود به هنرمندان را ادا کند.

 

وی ادامه داد: سوال بنده از دولتمردان این است که چرا سلبریتی‌ها با وجود آنکه در ایام سال چندین میلیارد تومان دستمزد می‌گیرند، نباید مالیات پرداخت کنند؟

 

سلیمی بیان کرد: چرا یک سلبریتی که خودش عنوان می‌کند ماهانه ۱۰ هزار دلار برای فرزندش در خارج از کشور می‌فرستد، باید از مالیات معاف شود؟ همچنین هنرمند میلیاردی که فرزند خود را در آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی به دنیا می‌آورد چرا باید معاف از مالیات شود؟

 

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حالی که هنرمندان از پرداخت مالیات معاف هستند، کارمند، کارگر و دیگر اقشار مردم مالیات می‌دهند که این مسئله نشان‌دهنده آن است که تصمیم دولت درباره هنرمندان عاری از تدبیر است.

 

به گزارش مهر ،نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این تصمیم دولت غیرقانونی است، گفت: معافیت مالیاتی هنرمندان، باعث کاهش درآمد دولت می‌شود و بر این اساس این مسئله قطعا در مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد چراکه نباید همه چیز به دلخواه دولت باشد.

 

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هدف دولت از معافیت مالیاتی هنرمندان، مهندسی انتخابات آتی و تخلف انتخاباتی است و قطعا شورای نگهبان باید با این مسئله برخورد کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.