پرش به محتوای اصلی

دلیل کندی در روند پرداخت دیه به معدن‌چیان “زمستان یورت”/ زمان بازگشایی معدن

کد خبر 54889
38

نماینده آزادشهر و رامیان در مجلس آخرین اخبار درباره معدن زمستان یورت در استان گلستان را تشریح کرد.

علیرضا ابراهیمی نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت رسیدگی به معدن‌چیان زمستان یورت در آزادشهر استان گلستان، گفت: قول‌هایی که دولت برای پرداخت دیه به بازماندگان افرادی که در انفجار اخیر در این معدن کشته شده بودند در حال تحقق یافتن است و بیمه معدن‌کاران نیز در حال انجام است.

وی با بیان اینکه کندی در روند پرداخت دیه‌ها به دلیل انجام شدن انحصار وراثت است، ادامه داد: برخی از خانواده‌ها تاکنون این برگه‌ها را دریافت نکرده‌اند و به همین دلیل پرداخت دیه به این خانواده‌ها قدری به تاخیر افتاده است.

نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس با اعلام اینکه کارهای لازم برای بازگشایی معدن زمستان یورت در حال انجام است، افزود: در حال حاضر کارگران در حال آماده‌سازی زیرساخت‌ها و ایمنی لازم برای بازگشایی مجدد این معدن هستند.

ابراهیمی اظهار داشت: البته با گذشت چندین ماه از حادثه در معدن زمستان یورت، وزارت صنعت تاکنون گزارش خود درباره علل این حادثه را به مجلس ارائه نکرده که بنده پیگیر این موضوع هستم.

منبع:تسنیم

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.