پرش به محتوای اصلی

دعوت از آیت الله اعرافی برای شرکت در انتخابات

کد خبر 1069298
آیت الله اعرافی

س از بررسی‌های به عمل آمده، شبیه ترین فرد به رئیس جمهور شهیدمان در فقاهت، دیانت، ساده زیستی، اخلاق، تواضع، مردمی بودن، تدبیر، نگاه تمدنی و مدیریت راهبردی، حضرت آیت الله اعرافی (دامت برکاته) است، علمای اعلام، بزرگان و دلسوزان نظام مقدس جمهوری اسلامی دامت توفیقاتهم.

سلام علیکم
اکنون که مشیت پروردگار حکیم بر این تعلق گرفت که رئیس جمهور مکتبی و مردمی حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی (رضوان الله تعالی علیه) با مهر افتخار شهادت در جوار رحمت الهی قرار گیرد، لازم است از میراث ارزشمندی که آن بزرگ مرد با مجاهدت‌ها و تلاش‌های شبانه روزی در خدمتگزاری به اسلام و انقلاب به جا گذاشت، پاسداری شود تا مسیر پرشتاب پیشرفت و استقلال کشور همچنان استمرار یابد و حرکت در مسیر تمدن بزرگ اسلامی به کندی نگراید.
از این رو ضمن احترام به همه شخصیت‌های سیاسی و مذهبی که در مظانّ حضور در میدان انتخابات ریاست جمهوری هستند اعلام می‌کنیم پس از بررسی‌های به عمل آمده، شبیه ترین فرد به رئیس جمهور شهیدمان در فقاهت، دیانت، ساده زیستی، اخلاق، تواضع، مردمی بودن، تدبیر، نگاه تمدنی و مدیریت راهبردی، حضرت آیت الله اعرافی (دامت برکاته) است.
از این رو از آن عالی‌جنابان خاضعانه تقاضا داریم نسبت به دعوت و متقاعد کردن ایشان، جهت حضور در این عرصه خطیر و حمایت‌های لازم از همه ظرفیت‌های خود استفاده نمایند.
درود خدا به روح شهیدان راه حق، مخصوصا شهیدانی که در کنار شهید جمهور مظلومانه آسمانی شدند و نام خود را در سپهر تاریخ ایران جادوانه کردند.
شورای مرکزی تشکل فراگیر گروه های تبلیغی کشور
بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.