پرش به محتوای اصلی

دست بیرانوند در گچ، پرسپولیس دنبال گلر آزاد!

کد خبر 1059846
دست بیرانوند در گچ، پرسپولیس دنبال گلر آزاد!

طبق تشخیص پزشکان ، دروازه بان ملی‌پوش پرسپولیس، امروز مچ دست خود را که گفته می‌شود در اردوی تیم ملی مصدوم شده است، گچ گرفت. در همین زمینه احتمال اجرای یک عمل جراحی سبک روی دست بیرانوند وجود دارد و او قطعا یکماه از مهمترین مقطع فصل را از دست خواهد داد.

معلوم نیست کادرفنی و پزشکی تیم ملی، بعداز مصدومیت بیرانوند در اردوی تیم ملی در عشق‌آباد، چرا این موضوع را به اطلاع باشگاه پرسپولیس نرسانده اند. به این ترتیب پرسپولیس باید دنبال یک دروازه‌بان باتجربه‌تر از رفیعی گلر جوان و ذخیره خود باشد. از باشگاه شنیده می‌شود سرخپوشان مذاکراتی با چند دروازه بان آزاد برای انتقال تا پایان فصل داشته اند که یکی از مهمترین آنها رشید مظاهری گلر سابق استقلال است.

رشید اکنون فاقد تیم است و در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی هم با هیچ تیمی به توافق نرسید یا اینکه اصلا مشتری نداشت. همچنین چند گزینه خارجی هم به پرسپولیس پیشنهاد شده که در حال بررسی توسط اوسمار و دستیارانش قرار دارد.

دست بیرانوند در گچ، پرسپولیس دنبال گلر آزاد!

منبع: تابناک

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.