پرش به محتوای اصلی

دستگیری 66 سارق در شرق تهران

کد خبر 559370
45

رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری ۶۶ سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار در عملیات مشترک کلانتری‌های شرق پایتخت خبر داد.

سردار کیوان ظهیری در حاشیه اجرای این طرح گفت: طی دو روز گذشته طرح مقابله با سرقت در شرق تهران به مرحله اجرا درآمد و مأموران کلانتری‌های شرق تهران در عملیات‌های جداگانه اقدام به دستگیری ۶۶ سارق و مجرم سابقه‌دار در این محدوده کردند.

وی با بیان اینکه در میان دستگیرشدگان، اعضای دو باند گوشی قاپی نیز بودند، گفت: از سارقان دستگیر شده ۱۱۹ گوشی موبایل سرقتی، هشت دستگاه لپ تاپ، هفت دوربین عکاسی، یک خودرو، دو موتور و ۱۳ قبضه چاقو و قمه کشف و ضبط شد.

به گزارش ایسنا،رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ، ارزش ریالی اموال سرقتی کشف شده را بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مقام قضائی قرار گرفتند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.