پرش به محتوای اصلی

دستگیری گردانندگان کانال تلگرامی توهین به مقدسات

کد خبر 102927
75

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان ایلام از شناسایی و دستگیری ۳ گرداننده کانال تلگرامی توهین به مقدسات در ایلام خبر داد.
سرهنگ «علی جمالی» اظهار کرد: در پی اطلاع از فعالیت کانالی که اقدام به نشر مطالب موهن و توهین‌آمیز به مقدسات و ائمه اطهار کرده بود پس از هماهنگی با مراجع قضایی اقدامات برای شناسایی و دستگیری گردانندگان آن آغاز شد.

به گزارش نامه نیوز وی با بیان اینکه پس از بررسی‌های مأمورین این پلیس معلوم شد ۳ نفر مدیریت این کانال را بر عهده دارند، افزود: پس از شناسایی متهمین طی ۳ عملیات همزمان کلیه مدیران این کانال تلگرامی دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا ایلام در ادامه با اشاره به اینکه افراد دستگیر شده هر کدام منکر اتهام خود شدند اما پس از مواجهه با مستندات پلیس به بزه ارتکابی معرف شدند، عنوان کرد: این افراد با تغییر در تصاویر و ترکیب صداها و فایل‌های ویدویی اقدام به توهین به مقدسات می‌کردند.

جمالی در پایان با هشدار به افرادی که با راه اندازی گروه‌ها و کانال‌های تلگرامی اقدام به توهین به مقدسات می‌کنند، گفت: پلیس فتا با رصد مداوم خود اجازه نخواهد داد که چنین افرادی بخواهند امنیت روانی جامعه را در فضای مجازی به خطر بیندازند .

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی پلیس افراد دستگیر شده جهت سیر مراحل قانونی و تکمیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.