پرش به محتوای اصلی

دستگیری کلاهبردار 40 میلیاردی در آستانه‌اشرفیه

کد خبر 292020
10

رئیس پلیس آگاهی استان گیلان از دستگیری کلاهبردار 40 میلیارد ریالی در آستانه‌اشرفیه خبر داد.

سرهنگ «رحیم شعبانی» در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی ارجاع پرونده‌ای به پلیس آگاهی مبنی بر این‌که فردی با اسناد غیر معتبر اقدام به اخذ 40 میلیارد ریال تسهیلات کرده و سپس متواری شده، شناسایی و دستگیری متهم در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی ادامه داد: مأموران با اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات نامحسوسی، خودرو متهم را در یکی از بخش‌های شهرستان آستانه‌اشرفیه شناسایی و طی یک عملیات تعقیب و گریز آن را متوقف و وی را دستگیر کردند.

این مقام انتظامی با بیان این‌که متهم در تحقیقات پلیس به 40 ملیارد ریال کلاهبرداری در قالب اخذ تسهیلات اعتراف کرد، افزود: متهم در سال 1395 به اتهام کلاهبرداری به 3 سال حبس محکوم و با اخذ مرخصی از زندان خارج و متواری شده بود.

رئیس پلیس آگاهی استان گیلان با اشاره به این‌که متهم به همراه پرونده متشکله به مقام قضائی معرفی شد از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک را به مرکز فوریت‌های پلیس 110 اطلاع دهند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.