پرش به محتوای اصلی

دستگیری کلاهبرداران میلیونی در خراسان‌شمالی

کد خبر 345365
48

معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی خراسان‌شمالی از دستگیری 3 کلاهبردار حرفه‌ای با ۵۹۰ میلیون ریال کلاهبرداری در استان خبر داد.

سرهنگ «صادق نامور» اظهار کرد: در پی اعلام هشت مورد شکایت مبنی بر این‌که افرادی با سوءاستفاده از اعتماد شهروندان با ترفندهای مختلف اقدام به کلاهبرداری کرده‌اند بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار مأموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی با اشاره به این‌که مأموران با انجام اقدامات فنی و پلیسی و بررسی اظهارات شاکیان پرونده موفق به شناسایی محل اختفای کلاهبرداران شدند، افزود: در یک اقدام غافلگیرانه مأموران موفق شدند سه کلاهبردار حرفه‌ای را در این زمینه دستگیر و به مقر انتظامی انتقال دهند.

نامور با اشاره به این‌که متهمان پس از مواجهه با مستندات و ادله کافی به هشت مورد کلاهبرداری به ارزش ۵۹۰ میلیون ریال اعتراف کردند، خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی تحویل مقامات قضائی شدند.

به گزارش ایسنا، معاون هماهنگ‌کننده فرماندهی انتظامی خراسان‌شمالی یادآور شد: شهروندان کاملاً مراقب باشند تا مورد سوءاستفاده کلاهبرداران و سودجویان قرار نگیرند و در صورت نیاز می‌توانند مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.