پرش به محتوای اصلی

سرهنگ محمدی خبر داد

دستگیری عاملان تخریب رستوران در غرب تهران

کد خبر 687303
دستگیری-عاملان-تخریب-رستوران-در-غرب-تهران

رئیس پایگاه دوم پلیس امنیت عمومی پایتخت از دستگیری ۳ نفر از عاملان درگیری و تخریب رستورانی در شمال غرب تهران خبر داد گفت: متهمان از افراد سابقه دار منطقه شهر قدس بودند.

سرهنگ علی محمدی، اظهار کرد: در پی درگیری منجر به تخریب یک رستوران معروف در شمال غرب تهران که در اواخر شب یازدهم بهمن ماه انجام گرفت تیم های عملیاتی پایگاه دوم پلیس امنیت عمومی پایتخت تحقیق و بررسی خود را پیرامون شناسایی و دستگیری عاملان این اقدام مجرمانه را در دستور کار خود قرر دادند

وی افزود: در بررسی های بعمل آمده و پایش تصویری دوربین های مداربسته این رستوران، هویت متهمان که بیش از این نیز از مشتریان این رستوران بوده و این محل را پاتوقی برای خود قرار اده بودند شناسایی شد

محمدی تصریح کرد: در شاخه دیگر از تحقیقات پلیسی مشخص شد عاملان تخریب در شب حادثه به علت اختلاف حساب و مشکلات شخصی با چند نفر دیگر که در این رستوران حضور داشتند درگیر شده و این درگیری منجر به تخریب رستوران شده است

به گزارش مهر ،سرهنگ محمدی با اشاره به اینکه نتیجه تحقیقات صورت گرفته در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت، بیان داشت: صبح دوشنبه مورخه ۱۴ بهمن ۹۸ اکیپی از ماموران پایگاه دوم پلیس امنیت عمومی به مخفیگاه متهمان در حوالی سردار جنگل اعزام شده و ابتدا موفق شدند دو نفر از عاملان این تخریب را دستگیر و نفر سوم را نیز که از با خودرو شخص خود متواری شده بود در عملیات تعقیب و گریز در حوالی شهر قدس با شلیک چند تیر هوائی متوقف و دستگیر کنند.

رئیس پایگاه دوم پلیس امنیت عمومی در پایان با اشاره به اینکه خودرو متهمان نیز توقیف و به پارکینگ انتقال داده شد، خاطر نشان کرد: هر سه متهم پس از انجام بازجویی های اولیه به جرم خود اعتراف و جهت سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شدند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.